Despre Noi

Polytex este firma parte a grupului Giovanardi – Italia, lansata pe piata romaneasca in 2001, ca unic distribuitor in Romania al acestui grup.

 

Produsele din oferta noastra acopera toate necesitatile din domenii ca: protectie solara, acoperiri industriale, rezidentiale si agricole, transport rutier si feroviar, arhitectura textila, cu aplicatii in producerea de mobilier de gradina si de plaja, acoperiri nautice, productie publicitara indoor-outdoor.

 

Am selectat cu multa grija furnizorii, pentru a avea cel mai bun raport calitate-pret, oferind o gama foarte larga de produse cu caracteristici specifice corelate cu cerintele utilizatorilor. Experienta acumulata ne permite sa va garantam atat calitatea produsului cat si corespondenta caracteristicilor tehnice specifice cu domeniul de aplicatie. Toti acesti factori, corelati cu o intensa dinamica a dezvoltarii, ne situeaza in topul furnizorilor de folii PVC si panze acrilice, sisteme pentru publicitate, prelate si acoperiri civile sau industriale, accesorii.

 

Oferta noastra cuprinde, pe langa folii PVC si tesaturi acrilice si tesaturi din bumbac, poliester, amestec bumbac-poliester sau polietilena. Produsele noastre isi gasesc aplicatii in cele mai variate domenii: folii din tesatura acoperita cu PVC si polietilena pentru prelate auto, acoperiri in industrie sau agricultura, activitati sportive; folii pentru publicitate, tiparire, afisaj stradal, postere, casete luminoase; folii din tesatura acrilica sau acoperita cu PVC pentru umbrare, pergole, copertine impermeabile sau filtrante; tesatura clasica din bumbac, amestec bumbac-poliester, rasini acrilice si lana; folii cu aplicatii in domeniul nautic.

 

Foliile transparente Cristal, introduse pe piata romaneasca pentru prima oara de noi, au avut un impact important asupra pietei produselor de protectie solara, cu aplicatii in protectia la intemperii (vant, ploaie, temperaturi scazute), pereti despartitori, laterale pentru terase, tavane luminatoare, cu rol in protectie termica pentru terase, restaurante, dar si foisoare si spatii rezidentiale.

 

Aplicand acelasi sistem de control strict al calitatii, firma noastra a introdus in oferta si alte produse, venind astfel in intampinarea solicitarilor celor mai diverse: accesorii metalice si nemetalice de la ARTECA - Italia, componente ale sistemelor "VERSUS" pentru caroserii de camioane, dar si structuri pentru casete luminoase "LUMI 2000" si panouri publicitare.

 

Ca unic distribuitor al materialelor textile Serge Ferrari – Franta, aducem pe piata romaneasca produsele de cea mai inalta calitate existente astazi in Europa.

 

Armaturile metalice (sistemele) pentru copertine produse de Mectend-Italia au cucerit piata romaneasca de profil, datorita calitatii inalte la pret foarte bun.

 

Sistemele complete de acoperire de la Sprech-Italia, corturi, pagode, foisoare, parcari,arhitectura textila, etc. au schimbat radical perceptia asupra acoperirilor de spatii, cu structuri usoare si membrane textile.

 

Partenerii nostri europeni au o preocupare deosebita in a oferi materiale de o calitate corespunzatoare normelor privind protectia mediului. Astfel, in oferta noastra se regasesc produse care, pe langa aplicatiile directe, indeplinesc si cerintele europene in vigoare cu privire la ecologie.

 

Obligati, pe de o parte, de cartea de vizita a furnizorilor nostri externi, iar pe de alta parte de provocarea de a fi mai performanti decat am fost ieri, echipa noastra va invita la un parteneriat de lunga durata, reciproc avantajos.Polytex Com S.R.L.